top of page

Grobund Brenderup? 

En off-grid, affaldsfri, og gældfri småhus bydel på Fyn
Grobund Brenderup er et fællesskab i Brenderup i Middelfart kommune. Den almene fond Gældfri har købt ejendommen og vi har brugsret til jorden, fredskoven og ejendommen.

Vi tror på, at man sagtens kan have et godt, triveligt og komfortabelt liv uden unødig belastning af miljø og natur. I vores optik er det vækst-rationale, som i øjeblikket er styrende for samfundsudviklingen ikke vejen frem. 

Vi vil give plads til en anden type overskud, hvor vi tager større hensyn til miljø, natur, ressoucer og klima. Vi bygger bæredygtigt, med genbrugsmaterialer og naturmaterialer, som giver bedre indeklima i åndbare huse. Vi bygger off-grid med opsamling af vand, spildevandsrensning samt selvforsynende med vedvarende energi. Vi samarbejder og hjælper hinanden så der ikke kun er grobund for materiel bæredygtighed, men også for et bæredygtigt og holdbart fællesskab. 

Vi ønsker en bydel med stor diversitet i beboergruppen, en skøn blanding af børnefamilier, enlige og par i alle aldre der ønsker at leve i en bydel med levefællesskaber, kompetence og vidensdeling i åben og respektfuld sameksistens.

Tilmeld dig et informationsmøde hvor du kan besøge grunden og de fremtidige beboer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som sendes ud ca. 10 gange årligt.

Grobund Brenderup nyhedsbrev

Tak du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page